Bărbatul tocmai aflase că a câștigat milioane la loterie, așa că a sărit de pe scaun, a intrat în biroul șefului, i-a tras câteva palme și l-a pus la pământ. Ce i-a făcut șefului pe care-l ura imediat apoi răzbună toți angajații din lume. Totul a fost filmat

Câștigarea unor sume aproape obscene de bani îi poate face pe oameni să devină și ei obsceni. Cazul de față este o dovadă în plus care atestă acest lucru.

În vreme ce majoritatea dintre noi ne-am face pur și simplu bagajele și ne-am căra cu cățel și purcel în țările calde și fără griji, sau în vreun paradis unde e vară mereu, și unde am putea să stăm la plajă cât e ziua de lungă, bucurându-ne de viață, un om a decis să se răzbune prima dată.

Acest om a reacționat într-un fel pe care unii doar îl visează, dar nu l-ar pune în practică pentru nimic în lume. Bărbatul tocmai aflase că a câștigat milioane la loterie, așa că a sărit brusc de pe scaun, a fugit de-a lungul încăperii, a dat buzna în biroul șefului, care era liniștit la masa lui și l-a împins pe jos. După ce l-a lovit de câteva ori pentru a se asigura că stă locului pentru măcar un minut, cât îi trebuia ca să-și ducă planul până la capăt, și-a deschis prohabul și a urinat pe el. Pe șef.

Dar povestea nu e nici pe departe atât de savuroasă pe cât sunt imaginile. Trebuie neapărat să le vedeți: