El este cel mai periculos criminal rus! Toti mafiotii apeleaza la serviciile lui! Priveste cum a reactionat cand au venit mascatii la usa sa il ia!

Dupa ani de zile in care autoritatile s-au zbatut pentru a-i dovedi vinovatia in una din zile, mascatii i-au batut in sfarsit la usa pentru a-l aresta si pentru a-l trimite in spatele gratiilor acolo unde ii este locul acestui om.  Felul in care arata acest om este de-a dreptul infricosator.

Arestarea lui Alexander Shchukin a facut de foarte multe ori inconjurul lumii caci odata cu el s-a pus punct unei intregi retele de criminali si traficanti de droguri ce actionau in toata Europa. Oamenii legii l-au urmarit pe acesta ani de zile pana cand au reusit sa stranga dovezi impotriva sa, ba chiar sa il prinda in flagrand, la domiciliul sau cu o suma importanta de bani asupra sa si o cantitate impresionanta de droguri. Chiar daca crimele comise de el si la ordinul acestuia nu i-au putu fi puse in carca din lipsa de probe, acesta va sta ani buni la inchisoare din pricina drogurilor. Autoritatile ruse sutin ca acesta a fost capul unei mari retele de criminali, iar acum ca Alexander este dupa gratii, va fi mai multa liniste pe strazi. Insa stim cu totii ca astefl de retele nu se incheie aici. Nu au facut decat sa incetineasca un proces de crestere a traficantilor….au taiat un capat de ata ce va fi reinnodat.

Sursa video: youtube.com