Cum isi bate joc un român ajuns in strainatate de toti cei din țară: „Fomiștilor, săracilor, ați mai văzut vreodată așa ceva?!” Incredibil ce a putut să facă apoi: Românii au tăbărât imediat pe el când au auzit asta:

Un tânăr român a stârnit revoltă pe rețelele de socializare după ce a postat un clip în care îi insultă pe românii care apreciază mâncarea tradițională precum sarmalele, ciorba sau cârnații. El susține că aceste preparate sunt „ieftine”, și încearcă să își dovedească „valoarea” arătându-le internauților că el mănâncă ceva mai bun și mai scump.

Iată mai jos ce a spus tânărul, dar și ce i-au răspuns românii supărați de atitudinea lui.

„Salut! Vreau să mă adresez tuturor fomiștilor din România. Vreau să vă învâț să mâncați, nesătuilor! Stiu că multi vă lăudați că iubiti mancarurile traditionale românești: sarmale, ciorbă, cârnați și asa mai departe. Dar adevărul este că mâncați ce este mai ieftin!

Hai să vă arăt cum se mănâncă ceva bun: caviar, săracilor, caviar! Ați văzut vreodată caviar? Caviar! Hm? Deja dacă stau să fac un calcul, pe ce am mâncat eu acuma, gustarea asta, bucata asta, voi vă luați mâncare o săptămână, fomiștilor!

Ia uitați aici… (mânâncă..) sunteți niște morți de foame (se scobește cu degetul între dinti). Să vă mai spun ceva: vă puneți cu mine. Nu aveti valoarea mea. Ia uitați. Nu vreau să vă arăt mai multe că după aia vă lingeți ecranele de la telefoane și la Ipad-uri, fomiștilor!

Mesajul lui nu a rămas fără replică. Și nu puțini au fost cei care l-au criticat pentru mesajul pe care l-a postat pe internet.

Ce mânâncă el nu e caviar!

„Caviarul din cate stiu eu este specialitate de icre negre sarate care se mananca cu varful de lingurita fiind f scump si f sarat…ce mananca el sunt sashimi de orez cu legume si somon care se mai gaseste si invelit in alge… e un preparat japonez ieftin il poti servi in orice loc unde se gaseste chiar si in supermarketuri la cutie de 8 buc in jur de 3 lire…”, a explicat Catalin Hotoi Zen.

„Dacă tot spui că ești cu valoare, mănâncă cu gura închisă. Ai auzit de scobitori?

„De unde ai plecat mai prietene? Stii ce înseamnă respectul față de om? Ai auzit vreodată de scobitori? Ai auzit de bunele maniere? Stii ce înseamnă cei șapte ani de-acasă? Păcat că ai pe umeri un cap dar este gol fără materie cenușie. Ai auzit și tu de caviar dar nici măcar nu ști ce conținut are s-au proveniența lui s-au ce specii de pești îl produce.

Sau poate că nici nu ști că caviarul sunt icre de peste. Pe lângă faptul că ești Român. Probabil că ai crescut la orfelinat și probabil că nu ai avut șansa să mănânci adevărata mâncare tradițională Românească. Si dacă tot spui că ești cu valoare mănâncă cu gura închisă. pentru că și porcul că-i porc mănâncă mai frumos decât tine. să-ți fie rușine Nesimțitule”, i-a transmis Nicolae Molosit.