12 Vise Pe Care să Nu Le Ignori Niciodată. Înţelege-le Mesajele Ascunse!

Tuturor ne place sa avem un somn linistit, profund si odihnitor si un vis placut. Se spune despre vise ca fac parte dintr-o alta dimensiue, dimensiune ce nu este controlata de mintea umana.

Tuturor ne place sa avem un somn linistit, profund si odihnitor si un vis placut. Se spune despre vise ca fac parte dintr-o alta dimensiue, dimensiune ce nu este controlata de mintea umana.

Iata 12 semne care ne pot aparea in vis si ce reprezinta acestea in viata reala:

Cutii – dezamagire, secrete si misterDaca visati o cutie sau cutii, inseamna ca in viata reala mintea voastra incearca sa afle un secret. O cutie goala inseamna ca veti avea parte de dezamagiri, in timp ce o cutie plina inseamna ca aveti dispozitia de a va impartasi secretele cu altii.

Picajul – griji, pierderea controlului si riscAcea senzatie de picaj, uneori in gol, inseamna ca in viata reala exista sansa de a pierde controlul asupra unei situatii sau persoane si ca aveti o teama de esec.

Pisici – putere, feminitate si spiritualitate Reprezinta putere; subconstientul va trimite semnale ce indica o legatura puternica cu spiritualitatea si propriul sine.

Dinti – sanatate, imbatranire si aspect. Daca visati ca va scoateti un dinte inseamna ca aveti o teama de a inaintarea in varsta, va este teama ca veti imbatrani. Ignorati aceste frici si traiti-va viata la maximum.Furnici – iritabilitate, suport si munca asiduaSimbolizeaza legatura si stransa relatie fata de cei iubiti si apropiati. Mai poate insemna si faptul ca in viata voastra exista persoane care pun presiune asupra voastra si care va pot cauza probleme in viata reala.

Par – libertate, sexualitate si statut. In functie de ceea ce visati, va va fi mai clar modul in care trebuie sa va comportati cu partenerul sau partenera.

Apa – Nesiguranta, ambitie si risc. Denota faptul ca sunteti o persoana puternica, careia ii plac provocarile, care profita la maximum de orice oportunitate si care este capabila de a-si asuma riscuri pentru a-si atinge telul.

Zborul – pozitivitate, curaj si libertate. Va transmite ca sunteti pe cale de a face o schimbare majora in viata, schimbare pe care o priviti cu mult entuziasm si pozitivitate.

Drumuri – simplitate, soarta si calatorii. Arata ca sunteti genul de persoana careia ii place mult sa calatoreasca si ca trebuie sa luptati pentru a va atinge telurile pe termen lung si dorintele.

Noroi – Neliniste, blocaj, crestere. Este un simbol al unei probleme din viata reala care va ingrijoreaza destul de tare. Trebuie sa lasati situatia asa cum este si sa mergeti mai departe.

Culoarea verde – Pasiune, dragoste si vindecare. Culoarea verde in vis arata ca sunteti extrem de multumiti si de fericiti cu propria viata.

Fara haine in public – acceptare, vulnerabilitate. Atunci cand visati ca sunteti goi, fara haine, pe strada sau oriunde in public, inseamna ca sunteti gata sa acceptati ceea ce  spun ceilalti despre voi si  ca, desi sunteti vulnerabili in fata celorlalte persoane, va asumati acest lucru.